Cirque de solei

Ja nu har jag varit å sett min  första cirque de solei show här i vegas, Zumanity hette den. De va en väldigt Häftig show, inte barn tillåten dock. Men ganska precis som jag trodde att de skulle vara. de va jag, emmelie, AK och Anna-Klara.

Så imorse åkte Emmelie hem. Känns hur tråkigt som helst. Alexa va så ledsen, jag tycker så synd om dom. Å lite synd om mig med, nu måste jag åka bil i 20 min för att få umgås med nån annan än familjen å bara helger. Kommer sakna att ha Emmelie i närheten.  Lycka till med allt. =)

Nu är de helg igen oxå. Har ingen aning om vad jag ska hitta på dock. Tänkte ev försöka ta mig till Red Rocks (vilket jag har tänkt göra några gånger) sen hoppas jag att de blir bio på söndag, men de blir de säkert inte. Jag är så nyfiken på sex and the city filmen. vill så gärna se den, världs premiär i morgon.

Jessica fyller år idag oxå. 30 år. Grattis.

Nu är de exakt tre veckor å två timmar tills Johan landar i Vegas. Gud va jag längtar nu. Men jag börjar nog bli lite nervös nu oxå. =) va så länge sen vi sågs. jag längtar.

mamma ringde idag också. de va riktigt skönt att höra från henne. Jag börjar verkligen sakna dom nu. Man tar allt för givet när man är hemma, tänker inte riktigt på hur bra man har de. Men nu när man inte kan träffa alla när man vill så tänker man på de, va himla skönt de är att ha alla i närheten.

Så har jag äntligen fått en egen mobil oxå, jag fick emmelies gamla nr så två roliga sms har jag fått redan. =) känns underbart att få ha sin egen telefon igen, å refillkort så jag kan använda de hur mycke jag vill.

nu ska jag kika på film, köpte två gamla rullar idag på smiths- "what a girl wants" och "vid din sida". (ja de är bra filmer Johan)

Saknar er!

XOXO

bad choice

Jag vill bara hem. jag vill hem nu!

Alexa med blomma i håretAlexa

Jag på bakgårdenJag i "glasser park"

visar sin Jake sur som alltid

vattenshow på bellagiohar äntligen fått sett den berömda vattenshowen på Bellagio, riktigt häftig.

another day in vegas

Ja då va de redan slut på onsdagen då, bara imorgon kvar med jobb å sen är de helg igen. =)
Veckorna går ganska snabbt nu när de är skola, men snart är de sommarlov å jag kommer ha båda barnen hela dagarna. Ser inte fram emot de, för då kan man inte vara ute på dagarna heller så de får bli museum å grejer. (inte min stora passion)

Igår va jag på gymmet för första gången, sprang i 30 minuter å sen körde jag lite styrketräning i en kvart. (shit va dålig kondis å klena muskler jag har) så nu är de bara att göra träningen till en vana.

Har sovit dåligt nu i tre dagar igen. Jag trodde de hade blivit bra, men icke. Sjukt trött jag börjar bli. Men de är väl bara att köra på iaf.

Snart åker Emmelie hem, 8 dagar kvar. Kommer nog bli ganska tråkigt här då, mer än va de redan är. =(
Som tur är så finns ju Jessica.

Så fyller Vicky år imorgon oxå eller idag svensk tid. Grattis gumman. Du får present av mig om du kommer å hälsar på. ;)

Och nu är de mindre än en månad kvar tills Johan kommer.  Jag längtar!

Nä nu va de dags att dra på gymmet igen innan de blir kväll.

Kramar!


Bilder från bye bye partyt




























Emmelie & AK´s hej då fest

I fredags va jag å Emmelie å klippte oss. Mitt tog en halvtimme, de vart ingen större förändring men lite bättre vart de. Emmelies tog cirka 3 timmar. så segt att vänta på henne då de va 45 grader varmt ute. men hennes hår vart bra. resten av dagen spenderade vi pengar på outlet mall. dom hade grymt roliga butiker tex billabong, volcom, ralph lauren etc. så jag shoppade lite. köpte mig även ett par Nike löparskor så nu är de bara att börja träna. =)

I lördags va vi på balett. vi såg askungen, inte så bra men de va kul att ha sett den iaf. de kändes mer som en teater än som en balett om ja ska va ärlig. sen på kvällen hade vi avskedsfest för emmelie å ak. vi va ute i green valley hos jessicas pappa å förfesta i några timmar ett helt gäng, riktigt kul fram tills jag fick världens allergichock mot deras katt. då va de bara för mig att gå ut å vänta där till vi skulle in till the district. väl där gick vi på en lite mindre klubb å dansa lite. jag hade grymt kul. Ak vart alldeles för full så hon å jessica åkte hem tidigt, sen tog emmelie å kenny å vart utslängda så jag va ensam kvar med christian å några andra grabbar. lite läskigt. men vi åkte till en annan pub där emmelie å kenny va men sen va resten av folken stora svarta muskelknuttar. vi hamna nog lite fel kanske=) då va de ddags att åka hem.
men ja tycker ändå kvällen va ganska lyckad.

idag är de exakt en månad tills johan kommer. känns skönt att ha något att se fram emot. ska bli så kul att träffa dig igen.

pratade med mamma igår oxå så jag fick höra om de roliga vädret, va kul med ännu mera snö mitt i maj. =)
fast jag saknar nästan sverigevädret, de är så grymt varmt här nu så de går knappt att vara ute, kan ju bara tänka mig hur de kommer vara i juni-sep. huvva..

i morgon är de jobb igen, men de är en av de lugnare dagarna när båda är på skolan. Jag har de lite jobbigt med barnen nu när de är så mycket som händer runt om kring. dom är trötta, griniga å jag tror att dom har tappat öronen, så jag ser inte fram emot den här veckan, fast jag jobbar bara tre dagar =)

nä nu ska jag försöka ta mig ut lite i solen å vänta på att du ska ringa. =)

saknar er.
kramar!

En hel månad

ja idag är de en månad sen jag åkte från sverige och landade i staterna.
tiden har gått väldigt fort ändå.

Idag har de varit mulet i vegas för första gången sen jag kom hit, men de va fortfarande väldigt varmt, ja måste säga att jag längtar efter regn å åska för en gångs skull. och snart börjar sommaren oxå, huvva vad jag fasar för de!

igår såg vi ännu en bio, vi va på "what happens in vegas" . den va faktiskt bra, men jag trodde den skulle va bättre så lite  besviken vart jag.

nu är det iaf bestämt att Johan ska komma. =) de är bara bokningen kvar nu så jag hoppas de inte hinner bli nån ändring för då är de bara en månad å nån dag tills jag får träffa han igen. jag längtar så mycket.

har börja känna mig lite ensam här nu oxå. vi hittar inte på saker att göra tillsammans lika mycke som vi gjorde i början. jag spenderar bara tid med barnen och sen med min dator. ganska tråkigt är de. har haft rejäl hemlängtan dom senaste dagarna. måste kanske kontakta några au pairer iaf fast jag inte va så sugen på de. men i helgen blir de lite skoj iaf, på fredag ska jag klippa mig =) vet inte riktigt vad jag ska göra med håret men jag har tre ideér iaf så vi får se vad de blir. sen på lördag ska jag å emmelie på balett. vi ska se Askungen. de kan ju oxå bli intressant.

å nu väntar jag på ett brev/mejl från Angelica å Campbell bara, är så nyfiken på hur ni bor å har de i skottland.

idag framkallade jag lite bilder oxå så nu är de lite mer hemma här i mitt rum, men gud va ja sakna alla när man tänkte tillbaka på vintern å såg bilderna.

nä nu är de kanske sovdags, ska upp snart.
Tänker på er!

puss å kram

Smälter här i värmen

Ja här i Vegas är de varmt som vanligt. Vi har haft sol varje dag sen jag kom hit och den här veckan har graderna legat runt 35 grader varmt. Jag är inte riktigt van vid de än, de är sååå varmt.

Förra helgen vart den bio på fredagen, 21 såg vi. Det va en film från Vegas där ett gäng ungdomar räknar kort, den va faktiskt riktigt bra. Lördag vart de utgång, vi åt middag hos Jessica å sen åkte vi till Wynn, ett av de nyare hotellen. (dyrast i stan) vi fick där stå i kö i evigheter för att ta oss in på Tryst. ett helt sjukt ställe, enormt, vackert å helt sjuka människor. Men vi hade ganska kul iaf. Vid två tiden lessnade jag dock å begav mig av hemmåt, missade min exit så de vart glidning längst strippen, vilket jag absolut inte ville, men de gick bra, jag kom hem iaf. 

Sen har jag varit på en till bio, Made of honor hette den. oxå en bra film. så nu har jag varit på tre st hittills. och sen på söndag blir de en till, då ska vi se what happens in vegas, den verkar vara grym. =) längtar..

Så har jag såklart jobbat. Det går bättre och bättre för varje dag, jag har i stort sätt kommit in i rutinerna och det går bättre med Jake. Men han har fortfarande sina utbrott 140 ggr om dan. =( så körde jag fel från Jakes skola, men jag såg exiten när jag åkte förbi, så då va de bara till att åka till nästa korsning, göra en u-sväng å sen köra rätt.. komentaren man fick av Jake va- emmelina, how do you drive, why did you get lost?? ja vad svarar man på de?? imorgon är ännu en dag av chill, ska köra båda barnen på sina skolor, vänta i green valley på att jake ska sluta (sitter oftast på starbucks å läser i tre timmar) sen är de hem å lägga han för sin nap, ta upp han vid halv tre, hämta alexa å sen läxor, middag, lek etc. sen efter de är de helg =) veckorna går så fort. de är så skönt. på söndag är de morsdag här i staterna, de firas tydligen ganska mycket så de blir frukost med hela familjen och Larry och Rifka (mormor och morfar) de kan ju bli intressant.

så fyller mormor 70 år i morgon. Stora grattiskramar till dig! Hoppas du får en bra dag..

jag längtar fortfarande hem. Så mycket. vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, men jag har iaf ett stort stöd här i vegas av vännerna. och av dig Johan, de är så skönt att att skype finns så jag kan prata med dig..

pratade med mamma idag oxå, så tufft att hon kan använda datorn å ringa mig, alldeles själv. =) har även pratat med Jessica, Mikaela och Nova i veckan. de va så skönt att höra från dom. Nova va så söt- Jag ska sakna dig Evelina när du är borta! haha, så gullig hon är. saknar dom så mycket. saknar er alla jätte mycket, tre veckor har kännts som en evighet faktiskt.

Nä nu ska jag ta å ringa mormor å gratta henne. hoppas ni har de bra. och tack för kommentarerna ni gör på bloggen. Många kramar!!


saknar dig hjärtat. längtar efter att få träffa dig igen.



image33 Emmelie, Aiilin, Jessica och jag på Tryst

RSS 2.0