men guuuuuuuud

Shit va denna by är helt värdelös på sensommarn å hösten. De finns inte en människa i sikte, de börjar bli kallare å kallare och alla vänner är på äventyr. Mina veckodagar går ut på att glo på sex and the city, sova, äta, läsa å sakna massa saker..
Men i fredags va jag iaf i Ösd en sväng med David, mamma, pappa å André.. vi shoppade lite, åt gott å bara myste över att slippa Vemdalen för en dag..
I morgon blir de till å ringa Poolen å se om jag kan få vicka på glimten ett tag.. jag hoppas på de, jag vill bara börja jobba igen, nu!!!!

Idag va jag på Mikaelas 7 års kalas.. tänka sig att i morgon blir hon 7 år gammal.. Å Sara hon bli 20. Grattis grattis.

Nä om jga skulle ta å kika på lite sex and the city nu då och kanske göra sig en choklad milkshake.. Mumma.

Saknar er Alexa å Jake.. <3

tjingaling


hmm

Ja då va man hemma igen då. Countryn är över och jag börjar redan känna tomheten, tröttheten, saknaden.. INte för att de inte är skönt att va hemma igen, men de känns så himla overkligt. Jag drömmer om mitt Vegas varje natt och när jag vaknar upp har jag ingen aning om vart jag är. Saknar mina underbara barn, hunden och värmen, och att de alltid finns nå att göra där. (eller iaf att man kan gå ut i solen) Här hemma regnar de och de är kallt. Men nu har jag iaf tagit av mig långkallingarna. :) jag måste härdas nu. De känns ganska meningslöst att va hemma. Jag har ju inte ens ett jobb. Ska jag ta å åka till Norge?? de är den stora frågan just nu och vad jag ska jobba med där. Nu vart de Journey på spellistan och tankarna kommer åter till Las Vegas. Shit va de känns hemskt att ångra sig, men hade inte Vicky kommit dit så hade jag ju fortfarande vela åkt hem så jag antar att de hade slutat såhär iaf. Men jag var ju inte alls redo att åka hem så jätte fort. Jag hann ju inte ens bli brun =( de känns värdelöst att jag va borta i 3.5 månad och när jag kommer hem så är dom flesta ändå brunare än jag.. att man va tvungen att flagna precis innan hemresan då.. =( 

Va iaf ut på countryn i lördags, de va ju helt värdelöst. De va ingen tävling på dagen fast vi lämnat alla instuktioner och alla redskap tillgängligt.. Kvällen va oxå en enda stor besvikelse, de va kallt, ölen va dyr och de va lite folk. Vad är de som händer med byn egentligen?? för bara nått år sedan så va ju countryn höjdpunkten,de kom en massa folk utifrån och nästan alla bybor va ute oxå.. nu va de knappt nån man kände igen. Men men de blir väl så efter ett tag. 

Nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra med denna blogg, evelinas trip of a lifetime är ju som över, så jag antar att den kommer att läggas ner inom snarast. Eller ska namnet bytas ut? hmm, de får vi väl se. 

nä nu ska jag väl återgå till kylan.

saknar er hur mkt som helst. =(
bye 

My last night

Ja nu va de sista natten i Vegas. Packningen är klar och rummet är i stort sätt urstädat. De känns helt fel just nu att lämna de här stället. Jag har haft så kul nu dom senaste 3 veckorna och barnen blir ju bara sötare å sötare. På  3 månader har dom lyckats lirka sig in i mitt hjärta och kliper sig fast så de gör ont. Jag har ingen aning om jag ens ska kunna säga hej då till dom. Idag spenderade jag dagen med Vicky å barnen, vi for till Shark reef på Mandaley bay, men allt jag kunde tänka på är att de va min sista dag med dom. I morgon hinner jag bara städa mig ur rummet och äta å packa handbagage sen bär de av till flygplatsen. Jag sa hej då till Marc i morse eftersom han skulle på buisness trip i en vecka. Sen har Max hållt till inne på mitt rum hela förra veckan så han vet nog att  jag är på väg härifrån.

Jag å vicky har partat som vanligt i helgen. I torsdags va vi ut på Mandaley Bay å träffa nån polare åt Marie (den första au pairen) jag vart parrad medan vicky drack vatten å hade feber.. :P 
Fredagen vart vi bjuden på middag av Brett å Heith till deras lyxhus :P nice. sen drog vi till en piano bar och efter de till Margaritaville. Grymt skoj hade vi.
Lördag va vi bjuden på poolparty till samma place, men jag va tvungen att packa å sova lite så vicky for själv, men på kvällen hakade jag på till remedys som chaufför. Lite läskigt va de, för väl där fick jag en massa minnesbilder om att jag varit där innan, och de visade sig att de hade jag.. Hahahah, pinsamt.
Söndag va vi till poolen en sväng innan de va dags för middag med Jessica och Marlene i green valley på Crazy Pita (vår favorit restaurang) va skumt att säga hej då, men skönt att få de gjort.

nu mina sista dagar har vicky kört runt mig så jag har fått knäppt lite kort och fått sätt min stad en sväng till.

De har ju bara blivit så sjukt verkligt dom senaste dagarna att jag faktiskt är på väg hem och just nu vill jag bara inte. Jag är säker på att så fort jag kommer till mitt Vemdalen så kommer allt kännas super igen, ett tag. Men jag har verkligen insett nu att jag inte vill vara där just nu, de har blivit så kul att se nya saker å möta nytt folk.

jag har så svårt att förstå att om bara 2 dagar så är jag hemma.. Hur kan de va möjligt? Shit pompa.. jag är så nervös å ledsen å glad å stressad att ja va tvungen att ta mig ett glas rött. mumma med Lindemans merlot.

nä jag kanske ska försöka sova nu så jag tar mig upp tidigt i morgon.

ses om två dagar då. =)
God natt

RSS 2.0