JIIIIIIPPIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Äntlign är Sara hemma i sverige, jag hade ingen aning om att de va nu hon skulle komma, trodde de va en vecka kvar. så en glad överraskning vart de. =) är i extas nu, bara sitter å ler. De är nästan ett år sen vi träffades i san fransisco. Så nu ser jag fram emot att fredagen kommer så hon landar i vemdalen å jag kan få se hur hon ser ut :)

I morgon åker jag, lena å emelie till Trondheim å ska söka jobb, matsäcken är packad å på menyn står pastasallad, mums.
Men de blir en tidig morgon vilket jag inte alls är van vid, men de ska bli så skoj ändå. har inte träffa lena på hundra år heller så de blir ett kärt återseende å favorit i repris, TIGER LOU såklart. =) Hoppas att vi hittar nå spännande jobb och att de är lika vackert som på bilderna.

Åh nu är jag så glad så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, två saker att längta till, de va inte igår jag hade nå att se fram emot.

Annars har de inte hänt alls för mkt, Madde va här i helgen å vi va barnvakt åt Mikaela å Nova på fredagen. Riktigt skoj å få leka av sig lite. På lördagen jobbade jag faktiskt lite, hela 4 timmar vart de på Hogna. de va så otroligt skönt att göra nån nytta. Men de va inte e lugn stund. 168 pers som käka tre rätters å drack e massa. Men de va faktiskt riktigt kul att jobba där igen. På sndagen va de int väder så vi va ute å ränsa ogräs, kanske inte allt för skoj men fick lite färg iaf.

Nä nu ska jag gå å va glad nån annanstans.

ta´t lugnt
Kram

12 maj 09

J
a tiden bara flyger iväg även fast jag tycker att varje enskild dag går så oerhört långsam. Jag är så less på att inte ha nå att göra, jag städar lägenheten så ofta så den hinner ju inte ens bli skitig, jag glor på tv å datorn så ögonen blir trötta. JAG VILL HA JOBB NU!!!!

I  fredags iaf så va jag bjuden upp till hemmet på fin middag som bror gjorde i ordning, jag hjälpte lite med upplägget och serveringen. Maten va helt underbar. till förrätt åt vi bakad potatis med skagenröra, efter de vart de coca-cola skinka och skivad ungsbakad potatis till dom andra och till mig hade han gjort älkött, samma potatis, en långkokt rödvinssås och rotfrukter vid sidan, de va helt gudomligt. till dessert vart de flamberade (om de heter så) hallon med glass. Till de- en hel del vin =) ungefär halvvägs in i middagen bestämde jag å Emelie oss för att åka in till Ösd för att festa, vi åkte typ 21.20. Kom in till lägenheten å emelie började dricka.. sen drog vi oss ner till Plaza där festen va i full gång. Hade så himla skoj. vi la oss vid halv sex på morgonen tror ja =)

dagen efter va inte så skoj, helt slut. vi bestämde oss för lite shopping men de vart ganska mkt. OOOPS
sen vart de en välbehövlig vilostund i sängen innan vi gjorde oss i orning för en till partykväll. va inte alls sugen kan jag säga, men vi bestämde oss för att kolla läget iaf. men efter ett tag började vi faktiskt att ha skoj. Plaza va fullproppad med folk å de fanns mkt olika musikstilar som spelades.. emn de som föll oss i smaken va ju ändå marmeladorkestern. =) de va skoj. efter stängning vart de subway å sen nattbuss upp på körfältet där vi drack en grogg innan vi slutligen la oss i sängen. vart inte lika sent på lördagen men inte så långt ifrån =)

söndagen va de städning innan hemresan. va riktigt nöjd med helgen å de va skönt att komma iväg, men nu blir de nog lungt ett tag så man kanske kan spara slantarna.

nä nu har jag uppdaterat ganska bra tycker jag så nu är de dags för litte arbetssökande (iaf kollande)

ha´t
kram

5 Maj 2009

Ja då va vi en bra bit inne i maj, tiden går så oerhört fort så man hänger ju inte med. Jag insåg att jag inte bloggat på evigheter, jag måste säga att jag hellre äser andras bloggar än att skriva om vad jag själv har för mig. Vad skriver man om? Egentligen skulle jag väl kunna skriva om vad som helst, allt som snurrar i mitt huvud, men de känns lite privat och skullle man skriva om vad som händer här så skulle de ju inte skrivas allt för mkt, eftersom de är helt dött i Vemdalen nu. De är så tråkigt här nu.

Afterskii 1000 va ju nu i helgen, de va en spännande dag. Klockan ringde halv nio på lördag morgon, så vi steg upp, gjorde oss i ordning och sen drog vi upp till mamma där vi käkade lite. Vid typ tio fick vi skjuts ner på IOGT där hela gänget väntade. Bara vårat sällskap va 19 pers sen kom typ 3 till =) Första cidern sprättades. vid halv elva kom bussen, fylld med en massa fulla svegare. efter en och en halv timma och en massa cider å öl så va vi på ramis. vi käkade lite pastasallad å drack kaffe innan vi ställde oss i den oändliga kön till liften som leder till den stora festen. vi köade i över 2 timmar å betalade 330 kr. Vi va helt galna å så besvikna. när vi klev av liften så visade de sig att ännu en kö va framför oss, den till bandvagnen som leder oss till toppen. då va droppen gjord, alla vart irriterade och tappade humöret. men till sist kom vi iaf upp på fjället. då va de en och en halv timma kvar tills de va slut. men vi bestämde oss iaf för att strunta i de å ha skoj. Mamma å jag gick till baren å shoppade loss. sen satte vi oss vid sidan av å drack, pratade och lyssnade på rydell & quick. Dom va lika bra som alltid. Så var festen slut å de va bara att traska neröver igen. MERA KÖ.... de va inte sant. vi kom ner till bussen vid 18 och den skulle egentligen ha gått vid 17. Men snälla Roger väntade så fint på oss. På bussen somnade de flesta ganska fort. När vi kom till Vemdalen traskade vi hem å gjorde Tacos, åt en massa sen va jag död. La mig på mammas säng å där låg jag, vid elva for jag hem å la mig å lät resten av gänget spela spel å dricka vidare =)

Efter de har de inte hänt så mkt. Har haft hunden här i två dagar, men vart så görut täppt å de klias så rejält, så hon fick åka hem till pappsen igen. Men de va mysigt att ha lite sällskap. =)

Va jag inte gillar att va arbetslös, jag gör inget om dagarna å jag är bara så trött hela tiden. VILL HA JOBB NU!! Men tyvärr så har jag inte hört nå om de jag sökt så jag får leta vidare. det är bara så svårt för jag vet ju inte riktigt vad jag vill göra. men de löser sig nog snart. (hoppas jag)

Jag har tjattrat lite med vicky oxå, å planerna om vegas finns kvar. jag vill så gärna åka men måste veta att de finns jobb när jag kommer tillbaka i så fall. Men de hade ju varit så underbart skoj om jag kunde fara, träffa vicky, barnen, max, se solen å värme och dom roliga festerna.. ÅHHH jag vill...

nä nu har jag skrivit nog känns de som.. har inte så mkt mer att säga. får väl se när nästa inlägg kommer. :P

Ha de bra
SMUK

RSS 2.0