Svenska gänget i Vegas

Svenska gänget i Vegas


Två veckor i staterna

Ja nu har de gått två veckor sen jag lämnade hemmet. jag har jobbat en vecka som au pair nu. De va en väldigt tuff vecka, jag hade mycket att ta in och Jake gjorde de besvärligt för mig. Alexa är helt underbar, så himla söt å så smart. Marc och Lisa är oxå väldigt trevliga men jag har inte hunnit träffa dom så mycket än.

Helgen som va nu va faktiskt ganska kul. I fredags låg vi svenskar vid poolen hela dagen å sola å drack drinkar sen på kvällen vart de grillning, kubbspel och andra lekar å mycke skratt. de va en riktigt skön dag.

sen i lördags (kunde sova hela natten utan att vakna en enda gång, äntligen) valde jag att vara hemma medan dom andra åkte på mgm till poolen för att få vara lite själv och undvika solen lite, brände pannan på fredan. =) sen kom Emmelie å hämtade mig så åkte vi ut på strippen å åt middag med hela gänget innan de va dags för  mig, Emmelie och AK att dra vidare på konsert. först spelade Josh Kelley, han va riktigt bra faktisk sen va de nå ungdomswannabes från CA som hette sugar ray som spela i en timma ungefär, helt värdelösa. sen va de dags för huvudnumret- The Goo Goo Dolls. Ja vart ärligt talat lite besviken på dom för dom hade punkat till alla låtar så man kände nästan inte igen deras sound. men dom va värd att se iaf. 

Igår hade vi ännu en dag vid poolen hos jessica innan vi åkte på bio. vi såg forgetting sarah marshall. å här kan man verkligen kalla salonerna för BIO. stolarna va mjuka som fotöljer och man kunde fälla bak ryggstödet, de är annat mot vemdalens de. =) filmen va iaf väldigt rolig måste jag säga, den kan jag rekomendera.

Så va de ju slut på ledigheten å idag va de jobb igen. Jag å Jake har faktiskt kommit överrens idag så de känns iaf lite bättre. vi har lekt å skrattat hela dagen i stort sätt. Idag  fick jag köra bil själv för första gången när jag hämtade Alexa från skolan, de gick bra den biten iaf, men i morgon jobbar Emmelie sin sista dag å efter de får jag klara mig själv. =S läskigt

Veckorna går väldigt fort som tur är. men ett år kommer aldrig fungera för mig. jag vet inte vad jag tänkte när jag bestämde mig för de här.
Sen får alla tycka vad dom vill om mig, jag börjar bara bli så less på att lyssna på alla andra å inte mig själv.
Jag har äntligen vågat berätta för Marc å Lisa att jag längtar hem, de kändes skönt.

Så fick jag mejl av Mikaela idag. de va skönt att höra från henne igen, hon längtade oxå hem och Lisa hade slutat hos sin familj redan. (De är au pairer jag ftäffade på skolan i new york) de känns alltid bättre att veta att man inte är ensam om dom här känslorna men samtidigt är de tråkigt för dom. men jag hoppas Lisa får en bättre familj snart och att Mikaela känner sig bättre snart. Har även hört lite från Linda (oxå en au pair som jag fick jätte bra kontakt med) hon har de väldigt bra. så de va kul att höra. fina bilder du hade lagt ut oxå gumman. =)

Nä om man skulle göra nån nytta nu innan de är läggdags. kanske skriva färdit några fler vykort.. (nej då, jag har inte glömt att skicka till er)

C ya
/Eve






Saknar dig Johan. Längtar tills vi ses igen.

Bilder från las vegas

image21

Mitt första casiono besök vart på Rio, sol och bad



image22
Ceasars palace. (min första trip i en cab på strippen)


image23
Escalibur


image24
Emmelie och Korken på förfest inne på Tropicana


image25
Jessica


image26
Jag och Emmelie utanför studio 54


image27
Anders "Biffen"


image28
På studio 54 kom de strippor gungandes ner från taket.


image29
Det fanns både manliga och kvinnliga strippor på podierna


image30
Max ligger och solar i solstolen på bakgården


image31
Just me


Bilder från New York

image11
Hela gänget i new york



image12 
Allihopa igen utanför Mallloy hall



image13

Linda försöker vara nyttig på donken




image14
Linda och frihetsgudinnan



image15
Ground zero ( platsen där world trade center stod)



image16
The naked cowboy


image17
Rocka feller center. Platsen där den stora julgranen brukar stå och isbanan brukar va.


image18
Central park


image19
En kyrkogård som räkte så långt ögat kunde nå på båda sidorna av motorvägen, säkert större än hela Vemdalen


image20
St joseph au pair school in long island


bilder

jag håller på lägger upp alla bilder jag tagit men de gick inte riktigt, men jag lovar att de kommer snart.

En dag i vegas

ja igår vart de inte riktigt som planerat, de va tänkt att vi skulle på nån celticdag men de slutade med att vi gick på casinot Rio och hängde vid polen. de va helt underbart med strålande sol, bra musik och en strawberry daquri i handen. jag fick även träffa emmelies vänner Jessica, Ahlin, Cue och nån till. Himla trevligt folk.

Efter en stund vid polen så satte vi oss i Jessicas cab och så fick jag en grandtour av the strip. va riktigt tufft men väldigt mycket att ta in.

Senare på kvällen åkte vi ner till Tropicana där vi träffade korken och biffen (världen är ju bra liten) så vi hade lite förfest hos dom innan vi begav oss till MGM och studio 54. =) klubben va uppbyggd på samma sätt som i filmen och den riktiga klubben. va såå häftigt. strippor dansade på podier och kom ner från taken. Vi dansade en hel del, men gud så trött ja va. de märks att ja inte är van vid tidsskillnaden. de vart hemgång vid två nånting å sen dog jag på sängen ganska fort.

Nu är klockan halv ett på dagen här och de börjar bloi dax för mig att gå ut i solen å steka lite.

tack alla ni som komenterar inläggen, de värmer.

Ha de bra!




Jag och Emmelie på Studio 54



image6




Saknar dig hjärtat

Las Vegas

Ja då va man framme i Vegas då. Jag har spenderat fyra dagar i New York på en väldigt tråkig skola, men fick lite nya vänner. Vi va på en rundtur på stan å fick se en massa saker, som tex ground zero, rockafellercenter, statue of liberty, gucci, fendi, naked cowboy och massa mer. sen hade vi två fria timmar på stan så då vart de lite shopping, men de va lite kort om tid så jag hann bara köpa en kläning och ett par flippflopps på billabong =)

Sen va de ju en rejäl flygresa igen. Men är iaf framme nu där jga skulle vara. tragiskt nog så fick jag inga väskor såklart. dom hamna nån annanstans men dom skulle levereras idag till huset. Idag ska jag följa med emmelie och hennes polare på nån celticdag med en massa irländare och efter de blir de the strip och ev nån klubb. ska även träffa korken å anders idag så de kan ju bli skoj.

Det är väl inte riktigt som jag hade tänkt mig allt de här. Det är väldigt jobbigt att vara hemmifrån och att ha lämnat allt man är van vid. Men jag får ta de som de kommer.

I morgon kommer barnen hem med sin mormor, så de ska bli kul att träffa dom. när jag kom igår så hade dom ritat en stor välkomstskylt och en varsin teckning så de va himla sött. Och sen på  onsdag kommer Marc och Lisa hem.

Just nu vill jag bara hem, saknar dig så otroligt mycke å alla vänner och min familj. Varför kommer man på sådana här saker för  när jag egentligen visste från början att de inte var min grej. just nu ångrar jag mig bara så stort att jag åkte iväg. Men jag får väl se hur de funkar och ge de ett försök.

nä nu ska jag in i duschen å sen låna lite kläder av emmelie så vi kan vara ute i solen idag. (28 grader)

Ha de så bra.
Jag tänker på er.

New York City

Ja då var jag framme i New York då. De va en väldigt lång och seg flygtur, satt tio timmar på flyget och sen va de väntetid på det oxå. Jag va helt slut när jag kom fram igår och va så sur att jag inte fick lägga mig svensk tid. 
Skolan jag är på här i oakdale, long island är riktigt tråkig. man har lektioner jämt och de pratas bara om saker man redan vet och som är helt självklara. Fast i kväll sista timmen va de ganska skoj faktiskt. då hade vi international sing-along där vi fick dela upp oss i länderna och sen sjunga en populär barnlåt för alla andra. vi valde små grodorna. haha. sjukt skoj.
efter de så fick jag present från the staff här på skolan. trevligt.

föresten, tack alla ni som har grattat mig idag, det värmde otroligt mycket.

så har jag pratat med angelica och mamma idag. det va jätte mysigt, vart så glad å höra deras röster, men bäst av allt var nog när jag fick tag i Johan. det va så skönt att höra din röst hjärtat.
saknar dig å alla er andra.

nä nu är de läggdags, jag uppdaterar snart igen.

love you!
/E ve 

ready for take off

Ja då va det inte alls långt kvar. nu har jag hunnit sagt hejdå till nästan alla.
I morgon bär de ju av ner till stockholm, sen är det bara nån timma tills jag lämnar sverige för ett år i staterna. Börjar bli så himla nervös. Jag hade min avslutningsfest igår oxå för mina vänner, det vart god mat och roligt spel. En riktigt mysig kväll. Men jag hade inte kunnat ana att de skulle vara så himla svårt att säga hej då till dom.
Madde gumman, jag älskar dig, va inte alls kul att behöva säga hej då. kommer sakna dig.

Men nu är ju bara det värsta kvar. Johan. Jag vill inte  lämna dig älsklingen. När jag från början gick in med inställningen att det bara skulle vara en kort fling, men allt gick på tok för långt och jag föll för dig. Och nu när jag vill ha dig så måste jag åka. Jag kommer sakna dig så enormt mycket. Men jag hoppas du får det bra och att vi kommer kunna lyckas hålla kontakten.
Du är helt underbar och jag är glad att jag träffade dig.

Jag förstår inte hur jag ska klara mig utan alla er. Min familj, släkt och alla vänner.Jag vet att ett år är inget men för mig är det en enormt lång tid. tack för erat stöd och eran pushning. jag älskar er.

Nu måste jag fixa lite här hemma. Jag uppdaterar så snart jag kan.

Ha ett underbart år.
många kramar
Evelina

RSS 2.0