vilken bra bloggare jag är

Eller kanske inte. Jag har helt tappat intresset för de och har ingen aning om vad man ska skriva. men en liten uppdatering får de bli.

Förra veckan va vi i storhognaservisen i östersund på studiebesök. vi började dagen med att gå på ölprovning på jämtlandsbryggerier vilket va sjukt häftigt. Vi fick prova lite öl å se hur processen att få fram ölen gick till, vi fick även se när dom fyllde flaskorna och packade dom. Gott va de.
vid tolv på dagen va vi på arctura å käkade lunch, inte så gott men de gick ner.
Efter de for vi iväg till servicegruppet/martin olsson på rundvandring och sen va de dags för vin och congacsprovning, de mesta va gott men congacen kunde jag ha skippat. Dock va de intressant att få lära sig hur man provsmakar på rätt sätt (utan spottning) när vi va klar där for vi på stan å gick på systemet och sen började festen på riktigt. va satt på hotellet å snacka skit å blev fin, sen vart de eastern å mongolisk buffé. vidare sen till G3 och massa drinkar å shots dracks. sen va vi i full gång å hade skoj. De va länge sen jag hade så kul. skönt att va hemmifrån å träffa nya människor å se lite nytt.

Dagen efter va inte så skoj dock, trött som få for vi tillbaka till storhogna å skulle jobba kväll. Helt omotiverad och längtade efter sängen. Men kvällen tog slut fort och allt gick som smort, somnade ovaggad.

Den här veckan har jag varit ledig igen så jag å Elle bestämde oss för en trip till Ösd, hon hälsa på en vän å jag träffade syrran å Campbell. De va så härligt att va i stan å bara chilla.
Kom hem nu idag å njuter av att vara ensam hemma för en gångs skull. De är skoj att bo med andra men nån gång ibland är de helt underbart att bara vara själv.

I morgon blir de jobb på hogna igen, de är guldgala där i morgon så de lär va sjukt mkt att göra, men då går ju dagen snabbare och ju snabbare fredagen går ju snabbare blir de ju lördag å FEEJK på Husky!!!!!!!!!! längtar som bara den nu, biljetten är köpt och alkoholen ligger på kylning. =)

nä nu har jag uppdaterat rejält, ska försöka se till att de inte dröjer lika länge som sist.

Ha´t
/Eve


RSS 2.0