8 days untill takeoff

Jag är nog inte så bra på de här med bloggande, de va ett tag sen jag uppdaterade nu. De har hänt så mkt skoj nu på senaste tiden så jag har inte haft tid.

Förra onsdagen träffade vi Johan Liljekvist från härjedalen å han hade med sig en släkting till Mårtenssons och dom två hade träffat 2 östersundare på sin resa.. så Vi hängde med alla dom på Diablos den kvällen innan vi drog vidare till Cayote Ugly på New york New york.. Men de vart en tidig kväll eftersom vi skulle jobba på torsdagen..
De va min sista dag av jobb oxå. =) va grymt skönt.
Sen på torsdagen va jag å Vicky Å Nick på Drop bar i Green Valley å tog en öl, kom på att vi skulle ringa Björn Å Victor (dom från ÖSD)  så vi åkte in på strippen å gick på Diablos som vanligt =) å parta lite med dom. Men när dom stängde så ville vi inte hem, så vi gick längst strippen en sväng å sen slutade de med att vi hamna på en liten bar på Monte Carlo.
På fredagen gick vi ut på Rain i The Palms, va ganska sunkigt där, men de va bra musik å goda öl. =) vart rätt så parrad.. Björn gick å spela efter ett tag å efter de så såg vi inte han mer, han hande spelat tills Victor hämta han kl ett på dan dagen efter. men han gick plus iaf..

På lördagen bjöd vi hit grabbarna på BBQ, va faktiskt så pass svalt att vi kunde sitta ute. De har  vi inte kunna gjort sen jag kom. Va grymt skönt. Sen hängde vi bara här hemma, satt å snacka (Björn sov i solstolen) sen vart de kvällen. Va så slut så vi körde hem dom å sen gick vi åla oss å kika på film å åt Guacamole. mmmm mums.

Så nu har semestern börjat oxå. Har dock slutat sova på nätterna igen så jag är helt slut å orkar inte göra så mkt. Men idag följde jag med Vicky å barnen till poolen. Börjar få panik över att jag ska lämna dom.
Idag sa Alexa: Evelina, please dont leave, i want you to stay here forever. Jag känner mig så elak, men vad ska man göra.

Nu har jag iaf börjat fundera på vad jag ska göra när jag kommer hem. Jag tror jag ska söka jobb i Barcelona med Flizan, de hade ju varit grymt skoj. Annars hade Norge oxå varit gött, tjäna lite pengar. Men vi får se. De är ju bara åtta dagar kvar tills jag sitter i planet på väg till kylan. :S

Vemdalen känns bara så skit.. Jag älskar byn, men folket i byn gör mig sååååååå galen. Jag fattar inte varför de fortfarande snackas. Är de så kul att prata om oss?? Varför kan inte alla bara MIND THERE OWN!!!!!!!!!? Jag blir så grymt irriterad, har NI inge bättre för er än att snacka? Eller varför kan ni inte hitta nån annat att prata om? Är vårat liv så intressant? Jaja, de är fine by me. Prata på ni.

Shoppingen är klar nu iaf, om jag inte ska köpa den där klockan som ja hitta, den är ju såååå cool. Men vi  får se.

Nä nu slutar Vicky så vi ska gå å hyra en ny film med Vin Diesel. mmmm Nice..

Ses snart
puss


Mina älsklingar <3


Nice

Ja tiden bara rusar iväg, ännu en helg är över. Men de va lätt en av dom roligaste detta år. Jag å Vicky drack vin hemma sen kom vi på att vi ville ut så ner på Diablos (sportbar på strippen) där vi festade vidare. Vi träffade massa härliga människor å massa skumma-som vanligt i Vegas =) Följde med två grabbar på efterfest på ett hotell å casino, hade sååå grymt skoj. Men de fick man sota för dagen efter,  jag har nog aldrig varit så bakfull i hela mitt liv och jag hoppas jag aldrig blir de igen heller. Huvva... Men vicky kommer ju leva länge på de iaf så nått gått fick vi ut på de.. :P

Jag har även börjat packa mina väskor idag. Jag la i nästan allt å de fick plats (precis på cm) men jag vågade inte ens väga väskan, de ska vicky få göra åt mig i morgon. De kommer ju säkert vara övervikt som heter duga även fast jag har lämnat typ halva garderoben åt vicky.. Och så hittade jag ett par grymt snygga boots idag som jag bara va tvungen att köpa.. =) ooops.

Idag va jag på mitt första och sista au pair möte. Vi va å såg Mamma MIa filmen på bio. Trodde den skulle vara kass, men oj vad fel man hade, vi skrattade oss igenom hela filmen å diggade med i alla sångerna.. Så den rekomenderar jag att ni ser.

Fick även höra att på en och en halv dag så tjänade Batman the dark knight in 66 miljoner dollar bara här i Usa.. Ganska coolt.

Börjar få lite resfeber nu. De är grymt nära till jag åker. Jobbar bara i fyra dagar till nu sen blir de lite ledigt. =) Men de är sååå mkt jag inte kommer hinna med. Jag hade ju vilja sätt nån show iaf, men de är grymt dyrt å jag har inte bokat nån biljett än heller.. Men jag får ta lite mer sånt när jag kommer tillbaka å hälsar på. 

Nu ska jga jobba sent hela veckan oxå när marc är på buisness trip men jag får börja elva både måndag å onsdag iaf. 

Nä nu ska jag sova så jag orkar upp å gå på gymmet i morgon bitti..
 
Kram kram
♥  

Oj va de vart nära

Nu har Vicky varit här i 5 dagar, de har vart himla skoj med lite svenskt sällskap. I fredags satt vi på mitt rum å drack vin sen började vi prova mina nyköpta kläder å sen va de kört.. Vart lite lulliga å kom på att vi skulle dra ut en sväng, så de gjorde vi. Åkte till The District å satt på en uteservering å drack öl, träffade två sköna typer å sen drog vi på Drop Bar. Sjukt dåligt drag de va där, men de va länge sen jag hade så kul.

Tänkte väl ut i helgen oxå, men alla svenskar så Vicky får träffa lite folk å så jag får säga hej då, för nu är biljetten BOKAD!!! =) Den 5 aug kl 15.00 åker jag hemöver och den 6 är jag åter på  svensk mark. Gud så skönt de ska bli, men jag kommer sakna Alexa å Jake enormt mycket.. Å Vicky förstås. :P De vart så snabbt klart alltihopa så nu har jag ingen aning om hur jag ska kunna hinna med allt. LA får jag nog skippa, känns lite tråkigt, de hade ju varit så kul att träffa Mikaela å se hur hon bor.. Men men, de gäller ju att välja de viktigaste, de är ju som sagt inte lång tid kvar innan jag kommer hem.

Igår va de även exakt 3 månader sen jag kom till usa, och även 3 månader sen jag tog min sista snus. Hoppas jag kan hålla mig ifrån de nu när jag kommer hem bara..

De har varit sååå tråkigt väder nu i 5 dagars tid.. De har regnat å åskat å blåst. Jag undrar vart de vackra Las Vegas vädret har tagit vägen. Förhoppningsvis så är de tillbaka till i helgen så jag hinner få lite färg innan jag kommer hem. Å så man kan spendera lite tid ute i friska luften (som inte alls är så frisk) Jag kommer sakna värmen kan jag ju säga, hur ska jag kunna återställa mig? jag kommer frysa ihjäl till tusen. :S

Brrrr



MMmmmm


Ölar

Tankarna går runt runt runt

Förra helgen va jag i San Francisco, det va riktigt häftigt. Till en början va jag ganska besviken och jag tyckte att de va en skit stad, men jag va tvungen att ändra uppfattning. Det va riktigt häftigt, de är precis som man ser på tv och de va underbart vackert att bara gå alla backar och kolla runt. Men skavsår va ett faktum, ajajaj va ont jag hade, men de va bara fortsätta gå. Åkte på två olika sightseeing turer, en med båt och en med buss. Åkte båt runt Alcatraz (fick dock inte gå på ön för de va slutsålt hela helgen, sjukt besviken) och under Golden Gate Bridge. Sen bussen gick runt en större del av staden och slutligen över bron. De va sjukt kallt, jag hade byxor, tröja och jacka och änd frös jag som en tok. Blir sjukt tufft att komma till sverige igen =) Sen visade det sig även att de va PRIDE samma helg, så vi såg en del av paraden, sååå coolt. Träffade även Sara sista kvällen. Vart så glad att se henne igen, de har bara varit lite över två månader sen vi sågs senast men ändå grät vi av lycka. Det är så konstigt att träffa varandra så långt hemmifrån men de va så himla skönt att se henne.

Igår tog vi en 14 timmars tur till Grand Canyon med buss.. Resan va sjukt jobbig men de va så värt de. De är nog en av de vackraste sakerna jag sätt i mitt liv, de går inte att förklara. De va bara så synd att man inte hade mer tid där till att vandra, men jag hoppas på att åka tillbaka dit snart igen och se mer av de.. Mamma hade älskat de, garanterat.

Det börjar närma sig hemgång nu, tror jag. Det är ännu inte riktigt klart med Vicky, inte vad jag har hört iaf. Undrar när hon kommer, jag har ju inte börja packa mig ur rummet än. =S Vet inte riktigt vart jag ska börja, allt vart så verkligt så fort. Snart sitter jag på ett plan på vägen hem. Det ska bli suoermysigt att komma hem, men vad ska jag göra när jag väl är hemma?? Jag kommer hem i Augusti- vad finns de för jobb i närheten av vemdalen då? INGET.. Har börja kikat lite på arbetsförmedlingens hemsida, finns inte allt för mkt, kanske blir att jag får flytta mig från vemdalen. Men de ska jag inte tänka på nu, jag är bara glad att jag får åka hem, träffa alla och ha mina saker runt mig. Vet bara inte hur allt kommer bli och de är väldigt jobbigt.. Jag är så van att ha allt planerat, veta vad jag ska göra nästa dag.. Men jag antar att allt löser dig.

Körde Johan till flyget idag oxå

Förstår inte varför jag alltid begår misstag, de är väl en del av livet antar jag, men så här många gånger?? varför lär jag mig aldrig. Jag vet ju innerst inne vad jag vill och hur jag känner, men ändå gör jag det om och om igen och sen vågar jag inte stå för de. Varför ska man bry sig så mycket om vad andra tycker, eller rättare sagt, varför gör jag de? Borde inte min åsikt komma i första hand? När ska jag lära mig att det är vad jag tycker som är viktigast?? De om nått är vad jag måste jobba på när jag kommer hem, att ta hand om mig själv.

Golden Gate Bridge

Jag i Grand Canyon


Nä nu ska jag sova så jag orkar med barnen i morgon
Ses snart =)
XOXO

YES!!!!

Ja nu är de nästan klart att vicky tar över min familj, de vart bestämt idag (samma dag som jag ens föreslog de) att hon ska komma hit.. Så nu är de bara pappersarbete å flytten å introduktionen kvar sen kan jag åka hem när jag vill.. känns som en jätte sten lyfts från mitt bröst. Nu vet jag att jag snart kommer vara hemma och att Alexa å Jake kommer ha de kanonbra.. Men shit nervös jag är nu.. allt gick så lätt å så fort, jag har ju fortfarande en hel del saker kvar att göra innan jag kan åka hem.. Men fatta i minst tre veckor kommer vi kunna umgås vicky =) men sen ses vi inte förrän augusti nästa år pga din förlängning. =( men tro mig, jag kommer komma minst en gång å hälsa på.

uppdatering om den senaste veckan kommer, jag orkar bara inte riktigt skriva om allt de roliga vi hade i san francisco förra helgen riktigt än. =) bilder kommer oxå.

tjoho, snart kommer jag hem
helt öst ja är nu.

god natt

RSS 2.0