Nice

Ja tiden bara rusar iväg, ännu en helg är över. Men de va lätt en av dom roligaste detta år. Jag å Vicky drack vin hemma sen kom vi på att vi ville ut så ner på Diablos (sportbar på strippen) där vi festade vidare. Vi träffade massa härliga människor å massa skumma-som vanligt i Vegas =) Följde med två grabbar på efterfest på ett hotell å casino, hade sååå grymt skoj. Men de fick man sota för dagen efter,  jag har nog aldrig varit så bakfull i hela mitt liv och jag hoppas jag aldrig blir de igen heller. Huvva... Men vicky kommer ju leva länge på de iaf så nått gått fick vi ut på de.. :P

Jag har även börjat packa mina väskor idag. Jag la i nästan allt å de fick plats (precis på cm) men jag vågade inte ens väga väskan, de ska vicky få göra åt mig i morgon. De kommer ju säkert vara övervikt som heter duga även fast jag har lämnat typ halva garderoben åt vicky.. Och så hittade jag ett par grymt snygga boots idag som jag bara va tvungen att köpa.. =) ooops.

Idag va jag på mitt första och sista au pair möte. Vi va å såg Mamma MIa filmen på bio. Trodde den skulle vara kass, men oj vad fel man hade, vi skrattade oss igenom hela filmen å diggade med i alla sångerna.. Så den rekomenderar jag att ni ser.

Fick även höra att på en och en halv dag så tjänade Batman the dark knight in 66 miljoner dollar bara här i Usa.. Ganska coolt.

Börjar få lite resfeber nu. De är grymt nära till jag åker. Jobbar bara i fyra dagar till nu sen blir de lite ledigt. =) Men de är sååå mkt jag inte kommer hinna med. Jag hade ju vilja sätt nån show iaf, men de är grymt dyrt å jag har inte bokat nån biljett än heller.. Men jag får ta lite mer sånt när jag kommer tillbaka å hälsar på. 

Nu ska jga jobba sent hela veckan oxå när marc är på buisness trip men jag får börja elva både måndag å onsdag iaf. 

Nä nu ska jag sova så jag orkar upp å gå på gymmet i morgon bitti..
 
Kram kram
♥  

Kommentarer
Postat av: Vicky

Uups Kräks i handväskan.. =) Vilket minne.. =) Hade vela haft de ögonblicket på film.. =)

2008-07-21 @ 09:22:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0