En dag i vegas

ja igår vart de inte riktigt som planerat, de va tänkt att vi skulle på nån celticdag men de slutade med att vi gick på casinot Rio och hängde vid polen. de va helt underbart med strålande sol, bra musik och en strawberry daquri i handen. jag fick även träffa emmelies vänner Jessica, Ahlin, Cue och nån till. Himla trevligt folk.

Efter en stund vid polen så satte vi oss i Jessicas cab och så fick jag en grandtour av the strip. va riktigt tufft men väldigt mycket att ta in.

Senare på kvällen åkte vi ner till Tropicana där vi träffade korken och biffen (världen är ju bra liten) så vi hade lite förfest hos dom innan vi begav oss till MGM och studio 54. =) klubben va uppbyggd på samma sätt som i filmen och den riktiga klubben. va såå häftigt. strippor dansade på podier och kom ner från taken. Vi dansade en hel del, men gud så trött ja va. de märks att ja inte är van vid tidsskillnaden. de vart hemgång vid två nånting å sen dog jag på sängen ganska fort.

Nu är klockan halv ett på dagen här och de börjar bloi dax för mig att gå ut i solen å steka lite.

tack alla ni som komenterar inläggen, de värmer.

Ha de bra!




Jag och Emmelie på Studio 54



image6




Saknar dig hjärtat

Kommentarer
Postat av: vicky

ja ja är såååå avundsjuk på dej unge.. Å att du fick träffa Biffen å Korken va ju kul.. Såg bilderna .. Ja måste komma snart så vi kan hitta på nåe roligt..
Puss hej

2008-04-21 @ 06:28:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0